Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed

Assassin's Creed i skuddet

Ubisoft slåss med versjonene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Assassin's Creed ble presentert denne sommeren ved årets E3-messe så var for første gang også til PlayStation 3 og det har fått visse rykter om problemer med PlayStation 3-versjonen til å florere. Ubisoft har med det samme avvist dette og sier i stedet at de faktisk har hatt problemer med begge utgavene. I et intervju med Pro-G forklarte Patrice Desilets om teamets problemer:

"PlayStation 3-versjonen er like god som X360-utgaven. Og vi viste frem PS3-versjonen av spillet ved dette års E3-messe, men vi har laget en masse events før dette og det har bare vært lettere for oss og pressen å ha det kjørende på X360. Men versjonene er akkurat den sammen."

Og han fortsatte:

"De har begge deres utfordringer. Akkurat nå er vår store utfordring på X360 å få det hele til på en DVD, med fem forskjellige språk på kun 8GB. På Blu-Ray siden er det ikke et problem, men her er minne (i maskinen red.) veldig annerledes i forhold til X360'en og vi kjemper virkelig på PlayStation 3 for øyeblikket. Men vi har satt av en gjeng og de får hjelp av både Microsoft og Sony for å oppnå samme høye kvalitet begge steder. Faktisk er det ukentlig et spørsmål om hvilken versjon som for øyeblikket er den beste."

Assassin's CreedAssassin's CreedAssassin's Creed

Relaterte tekster

Assassin's CreedScore

Assassin's Creed

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Leiemorderen Altair er tilbake på PC. Vi tar nok en gang på oss den hvite kappen, og gjør oss klar for å drepe.

Assassin's CreedScore

Assassin's Creed

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Midtøstens fremste leiemorder viser hvordan man skal rydde opp i verdens tøffeste nabolag. Les anmeldelsen innenfor.



Loading next content