Norsk
Gamereactor
nyheter
Bionic Commando

Svensk Bionic Commando!

Capcoms klassiker forandres

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den svenske spillutvikleren Grin stod bak PC-versjonene av Ghost Recon Advanced Warfighter (både eneren og toeren), har fått i oppdrag av Capcom å gjenopplive klassikeren Bionic Commando. Capcom har også avslørt at spillet kommer til å ha en god del input fra andre hold, dvs. samarbeid med en amerikansk produsent (bosatt i Japan) og en japansk "creative advisor".

Det har lenge gått rykter om et nytt Bionic Commando, det første spillet ble lansert til NES i 1988 og nå er det altså klart for et comeback til PC, Playstation 3 og Xbox 360.

Her kommer et utdrag fra bakgrunnshistorien:

"...Nathan Spencer (stemme av Faith No More-sangeren Mike Patton), en statlig agent som representerer den ultimate fusjonen av mann og maskin. Etter å ha utmerket seg i en vanskelig konflikt mot "the Imperials" blir Spencer forrådd og feilaktig fengsletav menneskene som han satt sin tro til.

Tre år senere, på dagen da han skal avrettes for sitt påståtte lovbrudd detonerer et eksperimentelt våpen i Ascension City og rister byen med jordskjelv og en vegg med stråling som legger byen i ruiner og dreper dens befolkning. Det virker som om en stor terrorgruppe har flyttet inn og tatt over Ascension City, men man er usikre over deres motiv. Med terrenget i ruiner og Ascension Citys luftrom i terroristenes hender så det gir FSA kun en mulighet til å bekjempe de onde og det er å sende ut Nathan Spencer."

Vi ser naturligvis frem imot å høre mer om dette spennende prosjektet og Gamereactor er på plass for å snakke med Grin når spillet presenteres for første gangen for pressen i morgen.

Bionic CommandoBionic CommandoBionic CommandoBionic Commando

Relaterte tekster

Bionic CommandoScore

Bionic Commando

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Svenske Grin har laget et spill fokus på lekker grafikk, men et eller annet sted på veien mistet de grepet om spillmekanikken.

Bionic Commando

Bionic Commando

FORSPILL. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Svenske Grin og japanske Capcom er snart klar med en kollisjon av japansk og vestlig spilldesign. Carl Thomas Aarum har fått en sniktitt på det kommende actionspillet og forteller deg alt!



Loading next content