Norsk
Gamereactor
nyheter
Bioshock

Bioshock-utvidelse?

Levine snakker om potensialet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De av dere som har gjennomført Bioshock vet godt hvor fremragende spillet er og enhver ekte fan av spillet kunne gjerne ha tenkt seg ennå mer snacks til spillet - og det er en teoretisk mulighet. 2K Bostons (tidligere Irrational) daglige leder Ken Levine er i hvert fall ikke avvisende overfor ideen:

"Jeg er ikke den store fan av ideen om bare å utvide en opplevelse lineært, f.eks. ved å utvide med en ny kampanje. Jeg er i stedet tilhenger av ideen om å utvide den originale opplevelse og dermed gjenspilleverdien. Bioshocks kampsystem fungerer veldig godt, men det kunne hatt litt mer bredde. Når det kommer til å utvide historien i spillet, så har jeg vanskelig med å se hvordan det kunne la seg gjøre."

Levine sier bl.a. også at mange av teamets ideer til plamider ble droppet i det ferdige spillet, men at disse muligens kan brukes og forlenge Bioshock-opplevelsen med flere måneder.

BioshockBioshockBioshock

Relaterte tekster

BioshockScore

Bioshock

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Et av årets viktigste spill er rett rundt hjørnet, og Gamereactor har tatt turen gjennom undervannsbyen Rapture...

0
Bioshock blir film på Netflix

Bioshock blir film på Netflix

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har snart gått 15 år siden Irrational Games ga oss det fremragende Bioshock, og nesten like lenge siden Pirates of the Caribbean-regissøren Gore Verbinski planla å...



Loading next content