LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Gamereactor
      nyheter
      Bionic Commando

      Bionic Commando-bilder

      Svenskskapte Spencer svinger seg

      Abonner på vårt nyhetsbrev her!

      * Påkrevd felt
      HQ

      Her om dagen fikk vi vite at svenske spillutvikleren Grin, skaperne av PC-versjonene av Ghost Recon Advanced Warfighter, har begynt å jobbe med en ny versjon av klassikeren Bionic Commando. Nå kan vi by på ti nye skjermiser fra Bionic Commando og hovedpersonen Nathan Spencers svingende i Ascension City.

      Gamereactor fikk en prat med Grin som utgiveren Capcom på Capcom Gamers Day der Bionic Commando ble presentert.

      - Nå begynner det å føles greit at vi holder på med en så stor tittel. Vi er veldig smigret av at Capcom har søkt til oss og våre kunnskaper. Vi får passe oss for hybris, sier Grins creative director Ulf Andersson til Gamereactor.

      Grin snakket også varmt over robotarmen og svinger-delen av Bionic Commando og lover at spillet kommer til å være artig hele tiden.

      - Akkurat som i eksempelvis Grand Theft Auto kommer Bionic Commando til å være underholdende også under transportstrekninger. Det skal være moro å spille i ti minuter eller i flere timer, sier Ulf Andersson.

      Bionic CommandoBionic CommandoBionic CommandoBionic Commando
      Bionic CommandoBionic CommandoBionic CommandoBionic Commando

      Relaterte tekster

      Bionic CommandoScore

      Bionic Commando

      ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

      Svenske Grin har laget et spill fokus på lekker grafikk, men et eller annet sted på veien mistet de grepet om spillmekanikken.

      Bionic Commando

      Bionic Commando

      FORSPILL. Skrevet av Carl Thomas Aarum

      Svenske Grin og japanske Capcom er snart klar med en kollisjon av japansk og vestlig spilldesign. Carl Thomas Aarum har fått en sniktitt på det kommende actionspillet og forteller deg alt!



      Loading next content