Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros. Brawl

Super Smash Bros. Brawl

Map editor i spillet!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Idag kom en ganske fersk og god nyhet til alle fans av Nintendo Wii spillet "Super Smash Brothers Brawl" frem på den offesielle nettsiden. Med denne nye featuren kan du nemlig lage nye maps, samt laste ned gode maps laget av andre!

I map editoren kan du blant annet velge egen musikk, men bare blant musikken du har tilgjengelig. Du kan også lagre kartene dine på et SD-kort som puttes inn i Wii'en. Men det virkelig gode er at du kan sende dine maps til Nintendo over Wi-fi, som velger ut enkelte maps som blir sendt til din Wii en gang per dag. Dette vil si at du daglig mottar nye maps! Dette mappet forsvinner dog etter en dag, men det blir fortsatt en ny opplevelse hele tiden!

Kontrollene er satt opp slik;

- Du velger fra en meny på siden, og drar dem inn i map feltet
- Flip deler fra venstre til høyre
- Gjør deler større elelr mindre
- Zoom inn eller ut
- Bytt paletter
- Slett

Og når kartet er laget, velger du et navn, en sang og legger til en ikke så liten kommentar for mappet. Du kan sende disse custom-kartene til dine Wii-venner.

Den 3. desember lanseres spillet i USA og vi nordmenn må nok dessverre vente til neste år før vi kan slå kloa i en versjon av spillet.

Super Smash Bros. BrawlSuper Smash Bros. BrawlSuper Smash Bros. BrawlSuper Smash Bros. Brawl

Relaterte tekster

Super Smash Bros. BrawlScore

Super Smash Bros. Brawl

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Daniel Guanio har spilt Super Smash Bros. Brawl til fingrene blør og øynene gråter, og oppdaget en ny kjærlighet i livet sitt.

Super Smash Bros. Brawl

Super Smash Bros. Brawl

FORSPILL. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Nintendos maskoter knuser sammen i en ny runde turboslossing, og vi har kost oss med å servere Mario en real dose juling!



Loading next content