Norsk
Gamereactor
nyheter
Alan Wake

Alan Wake består

Remedy har ikke droppet spillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

At en enkelt podcast kunne skape så mye røre var det neppe mange som hadde regnet med, men det er akkurat hva som skjedde - og denne gangen er det finske Remedy som tar til orde.

Da Electronic Gaming Monthlys Shane Bettenhausen nylig sa at han med 97% sikkerhet kunne avsløre at et av Microsofts store prosjekter var blitt droppet fikk det alle til å rette oppmerksomheten mot Rare, men firmaet avviste nylig at det omtalte prosjektet skulle være det kommende Banjo Kazooie.

Derfor ble oppmerksomheten i stedet rettet med finske Remedy som kjent sitter og arbeider hardt på Alan Wake, men heller ikke de har møtt sparekniven. Mika Reini fra Remedy sier følgende:

"Ryktet har ikke noe med Alan Wake å gjøre ettersom vi har det veldig travelt med å utvikle et kick-ass spill til alle dere som i spenning venter på det."

Okay, så det er ikke Alan Wake og heller ikke Banjo Kazooie? Er det noen som har en ide på hvilket spill det kan være snakk om?

Alan WakeAlan WakeAlan Wake

Relaterte tekster

Alan WakeScore

Alan Wake

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Remedys hjertebarn er endelig klart for lansering, og vi har testet det. Har det vært under utvikling for lenge, eller leverer det på tross? Les anmeldelsen her...



Loading next content