Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty 4: Modern Warfare

Call of Duty 4 - partyet!

Stor suksess!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lørdag 17. november var Gamereactor med Kent Are Grongstad, Dominique Aasterud, Richard Christoffersen, Vebjørn Johnsrud og undertegnede på plass på Elkjøp Stormarked i Steinkjer. Denne dagen hadde veldig mange ventet med lengsel. Ikke bare skulle det bli en innholdsrik dag, men selve arrangementet skulle vise seg å bli en gedigen suksess.

Jeg og Kent Are dro fra Snåsa kl. 08.30. Det var fint å kjøre selv etter noen dager med snø. For de siste timene hadde det vært mildvær og snøen på veiene hadde smeltet og det var så og si bar asfalt hele veien til Steinkjer som ligger ca. seks mil vestenfor Snåsa. Da klokken var passert 09.30 begynte de som jobbet på Elkjøp å dukke opp og klare til kamp. For denne dagen hadde en ny "juleavis" kommet ut til befolkningen og det ville forhåpentligvis gi godt salg. Det er jo tross alt snart jul selv om kalenderen visste kun 17. november.

Kl. 10.00 ble dørene åpnet. Selv om det ikke var kø ute, merket vi oss at det strømmet på med masse folk. Mange ville være med på Call of Duty 4-partyet hvor vi blant annet skulle presentere november-nummeret av Gamereactor samt kjøre en CoD 4-turnering. Da klokken visste 10.30 var det blitt en bra samling personer som ventet spent på at vi skulle starte. Ikke rart at de ventet, for med et meget fett premiebord, ville selvsagt alle vinne. På premiebordet fant vi blant annet Call of Duty 4 - Special Edition-spill, Call of Duty 4 t-skjorter, en fet MP3-medieavspiller fra Odys, kinobilletter, Elkjøps julekalendere, baller samt en haug med andre premier.

Planen var å kjøre turneringen på Xbox 360 og da klokken passerte 11.00 startet vi opp og da hadde ufattelig mange personer samlet seg rundt oss og gleden var stor da vi smelte i gang turneringen. Noen hadde kommet langveisfarende fra og var klare som egg til å vinne. Undertegnede gjorde seg klar og på den mest diplomatiske måten gikk jeg rundt og plukket personer som skulle spille mot hverandre. Den ene spennende kampen etter den andre ble kjørt og etter hvert fikk vi skilt klinten fra hveten og plukket ut de beste spillerne. I og med at spillet hadde vært på gaten en liten stund, visste det seg at mange var drevne i spillet og kunne sine bragder godt. Etter mye bannskap, frustrasjon, glede og latter, var vi klare for finalerundene og de personene som var kommet seg videre var:

Vebjørn Johnsrud (GR)
Tom Erik Waagbø
Håkon Lindberg
Lars Frode Susegg
Johan Halseth
Erik Engberg
Richard Christoffersen (GR)

Etter noen ytterligere harde og spennende kamper i spillet var vi klare for kvartfinalene og her satt tilslutt:

Vebjørn Johnsrud
Olav Susegg
Richard Christoffersen
Lars Frode Waagbø

De uthevede navnene vant kvartfinalen

I semifinalen møttes Lars Frode Waagbø og Olav Susegg og det var Lars Frode Waagbø som trakk det lengste strået etter en meget spennende kamp. Så var vi kommet frem til finalen og den stod i mellom GR's egne Vebjørn Johnsrud og Richard Christoffersen og denne kampen ble meget spennende, men på slutten klarte Vebjørn å vise hvem som var best. Richard måtte se seg slått, men kunne innkassere en meget god andreplass. Vinneren av vårt store Call of Duty 4-party ble Vebjørn Johnsrud som ikke bare er med å arrangerer ting og tang for Gamereactor, men som også er med i Trønderbataljonen.

Vi vil med dette gratulere Vebjørn som vinner i vårt store Call of Duty 4-party!

Her er plasseringene fra femte plass og oppover:

1. plass - Vebjørn Johnsrud
2. plass - Richard Christoffersen
3. plass - Lars Frode Waagbø
4. plass - Olav Susegg
5. plass - Erik Engberg

Gamereactor har planer på flere runder hvor vi kjører turneringer på Elkjøp Stormarked i Steinkjer og neste gang blir det muligens en turnering i enten Fifa 08 eller Pro Evolution Soccer 2008. Her skal de som besøker butikken selv få bestemme hvilket spill som skal spilles og det blir etter hvert en egen avstemning som vi kommer tilbake til senere.

Vi hadde også en intern Call of Duty 4-konkurranse for de ansatte i Elkjøp-butikken på Steinkjer og her stakk Christoffer av med seieren og kunne innkassere en fet t-skjorte (se det siste bildet)

På nest siste bildet kan du se første plass (Vebjørn Johnsrud til venstre) og tredje plass (Lars Frode Waagbø til høyre). Andre plassen rakk å dra før undertegnede fikk summet seg frem med kameraet.

Jeg vil ellers sende en stor takk til vennene våre i Activision, Inline Technology, Elkjøp og de som var med på arrangerte partyet som samlet mange personer til noen artige timer med Call of Duty 4. Undertegnede fikk også delt ut en del Gamereactor-blader som også var planen den dagen. Alt i alt ble dette en gedigen suksess og håper på flere artige arrangement i tiden som kommer!

Call of Duty 4: Modern WarfareCall of Duty 4: Modern WarfareCall of Duty 4: Modern WarfareCall of Duty 4: Modern Warfare
Call of Duty 4: Modern WarfareCall of Duty 4: Modern WarfareCall of Duty 4: Modern WarfareCall of Duty 4: Modern Warfare
Call of Duty 4: Modern WarfareCall of Duty 4: Modern WarfareCall of Duty 4: Modern WarfareCall of Duty 4: Modern Warfare
Call of Duty 4: Modern WarfareCall of Duty 4: Modern WarfareCall of Duty 4: Modern WarfareCall of Duty 4: Modern Warfare

Relaterte tekster

Call of Duty 4: Modern WarfareScore

Call of Duty 4: Modern Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Krig blir ikke mye mer moro enn Infinity Wards fantastiske nye spill. Jonas har lett tatt seg av supersinna terrorister i Midt-Østen, og skumle gangstere i oversette østblokk-land.



Loading next content