Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect

Mer Mass Effect på vei

Bioware avslører spillet via en bok

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens de fleste av oss kommer til å bruke romjulen på å spille oss igjennom Biowares flotte og ambisiøse rollespill Mass Effect, så kan de som allerede har gjennomført det glede seg til oppfølgeren - for den er på vei.

Bioware har ikke offisielt annonsert det neste spillet i serien, men da firmaet i samarbeid med Del-Rey books, nylig løftet sløret for deres neste bok i serien, fikk de faktisk avslørt at Mass Effect 2 er på vei. Les selv her:

<i>"Del-Rey Books og forfatter Drew Karpyshyn har annonsert det andre bindet i Mass Effect-serien av bøker med navnet Mass Effect: Ascension. Den foregår mellom det første og andre spillet og vil være på gaten i løpet av sommeren 2008."

Dermed ser det altså ut til at EA som kjent har kjøpt Bioware, muligens har tenkt å stoppe den allerede planlagte trilogien.

Mass EffectMass EffectMass Effect

Relaterte tekster

Mass EffectScore

Mass Effect

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Et av fjorårets beste spill har dukket opp på PC. Adrian har spilt gjennom Mass Effect for tredje gang, og er storfornøyd.

Mass EffectScore

Mass Effect

ANMELDELSE. Skrevet av Frode Haugen

Etter vinter og vår med venting er endelig Biowares Mass Effect her. Frode har sett lyset! Les anmeldelsen på innsiden...

2
Ti år med Mass Effect

Ti år med Mass Effect

ARTIKKEL. Skrevet av Suzanne Berget

I dag er det 7. november, en helt vanlig dag for de aller fleste. Men for Mass Effect-fans er det N7-Day, og akkurat denne N7-dagen markerer at det første Mass...



Loading next content