Norsk
Gamereactor
nyheter
L.A. Noire

L.A. Noire til Xbox 360?

Team Bondi: Absolutt en mulighet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Brendan McNamara og en håndfull av folkene bak The Getaway for noen år siden forlot Sony og tok turen til Australia og stiftet Team Bondi, så regnet flertallet av spillere med at teamet kun ville lage spill til Sony - men dette har aldri vært tilfellet.

Derfor er det også litt artig at spill som L.A. Noire som utgis av 2K Games/Rockstar har vært satt i forbindelse med en mulig konsolleksklusivitet på PlayStation 3. Ed Logan Brooker (også fra Team Bondi) har i sin tid vært ute og sagt at spillet muligens ikke ville komme til Xbox 360 på grunn av dets størrelse, men dette er ikke noe utvikleren offisielt har sagt selv.

Samtidig er 2K Games ikke kjent for kun å utgi spill til et format og ifølge Team Bondi har Sony ikke aktivt forsøkt å sikre seg L.A.Noire kun til PlayStation 3. Alt dette betyr naturligvis ikke at Xbox 360-utgaven nå er annonsert, men hos Team Bondi vil man i hvert fall ikke avvise muligheten.

Vi holder øye med informasjonen i denne spennende saken.

Relaterte tekster

L.A. NoireScore

L.A. Noire

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GRSE

Åstedsgranskning, serieforhør og bevissjonglering. Team Bondi har laget en perfekt krimthriller i spillformat. Klikk her for å inspisere anmeldelsen.



Loading next content