Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 2

Info om Just Cause 2

Den svenske GTA IV-utfordreren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den første informasjonen med bakgrunnshistorien og nøkkelfunksjonene i svenske Avalanche Studios kommende actionspill Just Cause 2 har dukket opp. Mye av grunnopplegget er seg selv likt og her kommer en liten beskrivelse av den informasjonen som nå finnes tilgjengelig.

Akkurat som i det første spillet har Avalanche valgt å bygge opp et humoristisk scenario for den harde latinoagenten Rico Rodriguez. Denne gangen må han ferdes til Sørhavet og øyriket Panau som byr på så vel snødekte fjelltopper som tropiske jungler.

Ricos forrige leder Tom Sheldon har byttet side og forrått byrået under et oppdrag i Panau og Ricos oppdrag er å komme seg inn i Panau og ta seg ut med Sheldon. Hans kontakt på øyen er den svenske bistandsarbeideren (surprise) Karl Blaine som har sin store kjærlighet i alkoholen. Fra den stammende svensken får han sine første ledetråder.

Panau styres av en hensynsløs diktator kalt Baby Panay (!), men det finnes også tre brutale gjenger som slåss om herredømmet på øyen, the Roaches (kakkerlakkene), the Reapers (bødlene) og the Ular Boys. Ifølge opplysninger jobber Sheldon med alle tre. Dermed er Ricos beste sjanse å starte å jobbe med de tre gjengene selv for på den måten infiltrere gruppene, spille de opp mot hverandre og samle informasjoner. En eller annen plass på veien blir ditt oppdrag å styrte Baby Panay og gi frihet, rettferdighet, brorskap til de stakkars innbyggerne på Panau.

Panau kommer til å by på et mer variert terreng enn San Esperito fra det første spillet, men er ca. like stort (1000 kvadratkilometer). Mulighetene til å utføre stunts på kjøretøyene har økt og du kan nå hoppe mellom flere posisjoner på kjøretøyene, dukk og skyte. Vi vil få en god del nye funksjoner. Det finnes over 100 kjøretøy som passer for landevei, terreng, vann eller luft i Just Cause 2 og disse kan levereres fra luften på noen sekunder til Ricos posisjon (stilig!), også våpenarsenalet har økt og så vel kamper som fiendenes A.I. har Avalanche jobbet hardt med.

Just Cause 2 er det første spillet som bruker Avalanche Engine 2.0 - en videreutvikling av den spillmotoren som var i forggjengeren. Vi kommer naturligvis tilbake når vi har tilgang til mer informasjon.

Relaterte tekster

Just Cause 2Score

Just Cause 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har tatt seg en sydenferie for å styrte den lokale diktatoren på øya Panau. Les dommen her...



Loading next content