Norsk
Gamereactor
nyheter
Alone in the Dark (2008)

Alone in the Dark utsettes

Mars blir til mai

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Atari har gått ut og bekreftet at det etterlengtede spillet Alone in the Dark har blitt forsinket fra mars til mai. Dette gjelder versjonene til PC, Playstation 2, Wii og Xbox 360, mens Playstation 3-spillet har ennå ikke fått noen releasedato. Det ryktes nylig om en kraftigere forsinkelse (til september), men nå er det altså mai som gjelder.

Atari-sjefen Patrick Leleu forteller også i et intervju med det franske bladet Les Echo at utgiveren kommer til å fortsette å satse på sine spillserier som Alone in the Dark, Test Drive og Dungeons & Dragons, men at man mer også kommer til å fokusere på enklere spill, såkalte "casual games". Det er helt enkelt for dyrt og tidskrevende å lage spill som Alone in the Dark samtidig som konkurransen med de store kjempene gjør det vanskelig å tjene noe. Leleu utelukker heller ikke en sammenslåing med en konkurrent om et tilstrekkelig bud skulle dukke opp.

Alone in the Dark (2008)Alone in the Dark (2008)Alone in the Dark (2008)

Relaterte tekster

Alone in the DarkScore

Alone in the Dark

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Noe skummelt gjemmer seg i New York. Jon Cato har funnet frem pistol og lommelykt, og rusler alene rundt i mørket i Central Park.

2
Alone in the dark 4Score

Alone in the dark 4

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth McNeil

Alone in the dark serien er en av de eldste når vi snakker spill, og nå har det så kommet en ny episode, som vi har sjekket ut.



Loading next content