Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 2

Just Cause 2

Den svenske GTA IV-utfordreren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den første informasjonen med bakgrunnshistorien og nøkkelfunksjonene i svenske Avalanche Studios kommende actionspill Just Cause 2 har dukket opp. Mye av grunnopplegget er veldig likt det vi opplevde i det første spillet og her kommer en samlet informasjon av som nå vil finnes tilgjengelig.

Akkurat som i det første spillet så har Avalanche valgt å bygge opp et humoristisk scenario for den harde latinoagenten Rico Rodriguez. Denne gangen må han ferdes til Sørhavet og øyriket Panau som byr på både snødekte fjelltopper som tropiske jungler.

Hovedpersonen og CIA-agenten Rico Rodriguez forrige leder Tom Sheldon har byttet sidea og forrådt byrået under et oppdrag i Panau og nå må han dra der og hente hjem sin gamle venn. Panau styres av en hensynsløs diktator kalt Baby Panay, men det finns også tre brutale gjenger som slåss om herredømmet på øyen. Ifølge opplysninger jobber Sheldon med alle tre. Dermed er Ricos beste sjanse å starte jobben selv med de gjengene for så å infiltrere gruppene, få de opp mot hverandre og samle informasjoner. Et eller annet sted på veien blir ditt oppdrag å styrte Baby Panay og bringe frihet, rettferdighet, brorskap til de stakkars innbyggerne i Panau.

Panau kommer til å by på et mer variert terreng enn San Esperito fra det første spillet, men er ca. like stor (1000 kvadratkilometer). Mulighetene å utføre stunts på kjøretøy har økt i omfang og du kan nå hoppe mellom flere posisjoner på kjøretøyene, dukk og skyte. Gripehaken har fått nytt design og byr på nye funksjoner. Det finnes over 100 kjøretøy som passer for landevei, terreng, vann eller luft i Just Cause 2, også våpenarsenalet har blitt større og så vel som kamper som fiendenes A.I. er ting Avalanche vil forbedre.

Just Cause 2 er det første spillet som bruker Avalanche Engine 2.0 - en videreutvikling av den spillmotoerr som var i forgjengeren. Vi kommer naturligvis tilbake når vi har tilgang til mer informasjon.

Just Cause 2Just Cause 2Just Cause 2Just Cause 2

Relaterte tekster

Just Cause 2Score

Just Cause 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har tatt seg en sydenferie for å styrte den lokale diktatoren på øya Panau. Les dommen her...



Loading next content