Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War 2

Gears of War 2 bekreftet

Marcus Fenix er tilbake i år!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I november skjer det altså. Marcus Fenix og resten av Delta Squad drar ut på sin andre voldsorgie i Gears of War 2. På Microsofts keynote-presentasjon på Game Developers Conference i San Francisco kunne Cliff Bleszinski, lead designer for Epic Games, vise frem litt fra deres nyeste spill.

• Sjekk vår videoblogg rett fra GDC, hvor vårt team forteller om førsteinntrykkene direkte etter presentasjonen.
• Få også med deg teaseren på Gears of War 2.

Det var mest tekniske detaljer Cliffy B hadde å vise oss i denne omgang. Og den nye grafikkmotoren sparket fra seg, med både bedre vanneffekter, flere og mer detaljerte fiender, bedre fysikkmotor, og ødeleggbare omgivelser.

Vi har jo egentlig visst det hele tiden. Alle som har spilt gjennom originalen, vet at det er en oppfølger på vei. Og vi har lenge mistenkt at Epic skulle lette på sløret på årets GDC. Originalen solgte 4.5 millioner eksemplar, og er stadig et av de mest spilte spillene på Xbox Live. I november kommer altså fortsettelsen

- Gears of War 2 er enda større, bedre, og en mer "badass"-opplevelse enn originalen, og vi kan knapt vente med å gi det ut til november, sier Cliff Bleszinski i en pressemelding fra Microsoft.

Akkurat som originalen blir det eksklusivt til Xbox 360. Om det kommer noen PC-versjon på et senere tidspunkt, vet vi ingenting om foreløpig.

Gears of War 2

Relaterte tekster

Gears of War 2Score

Gears of War 2

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Årets mest etterlengtede spill på Xbox 360. Carl Thomas har vervet seg til Delta Squad og dratt på Locust-jakt!



Loading next content