Norsk
Gamereactor
nyheter
Bioshock 2

Bioshock 2 annonsert!

Kommer til neste år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi ventet vel egentlig bare på det. Bioshock har solgt over to millioner eksemplarer, så det var bare et spørsmål om tid. Og i dag er tiden kommet. Bioshock 2 er på vei.

Men det er ikke 2K Boston (gamle Irrational Games, de som lagde originalen) som utvikler oppfølgeren. Denne gang er det 2K Marin, et helt nystartet spillstudio basert i California. Take 2 kan imidlertid melde at den kreative lederen på Bioshock, Ken Levine, kommer til å jobbe på oppfølgeren også.

Så når kan du sette klørne i fortsettelsen? Høsten 2009 skal det være klart for plasmid-sultne gamere. Hvilke format det er snakk om er fortsatt ikke avslørt, men vi regner i alle fall med Xbox 360 og PC, og kanskje Playstation 3-eiere får være med på moroa denne gangen?

Levine jobber for øvrig også med et helt nytt spillprosjekt, skriver Eurogamer.net. Hva det dreier seg om vil ikke Take 2 røpe helt ennå, så vi venter i spenning.

Nettet formelig flommer over av spekulasjoner. Blir det en tur tilbake til Rapture, etter hendelsene i eneren? Blir det en helt annen setting? Det spekuleres også i en mulig prolog. Hva tror du?

Bioshock 2

Relaterte tekster

Bioshock 2Score

Bioshock 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har vært på befaring i Rapture, og vurderer sterkt å flytte dit på heltid. Bare de blir kvitt alle likene først, vel å merke...



Loading next content