Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War 2

Gears of War 2

Nye detaljer om oppfølgeren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I det nye nummeret at det amerikanske spillmagasinet Game Informer kan vi denne måneden lese de første konkrete detaljene om handlingen i Gears of War 2.

Oppfølgeren plukker opp tråden seks måneder etter handlingen i eneren. Eneren var en tanke personlig for Marcus Fenix, som handlet om hans forhold til sin far. I toeren er det vår trofaste kompanjong Dom som drives av personlige anliggende. Doms kone, Maria Santiago, forsvant i ruinene etter Locust-angrepet, og hun vil spille en rolle i Gears of War 2. Men først og fremst handler det om krig i stor skala, forsikrer Epic.

Videre blir vi introdusert for en rekke nye karakterer. Helt i starten av spillet slår Marcus og Dom seg sammen to helt nye knekter - Tai Kaliso og Dizzy. Førstnevnte skal være en relegiøs soldat som drives av heder og ære. Den andre, Dizzy, vervet seg som COG-soldat som betaling for at COG-troppene reddet familien hans. Ja, også kjører han rundt i en stor "Derrick" som han så kjærlig kaller Betty... Cole og Baird som vi kjenner fra eneren treffer vi først senere i spillet.

Spilmekanikken vi kjenner fra originalen er stadig intakt. Epic har justert hvordan Marcus og troppen tar dekning - de holder seg i utgangspunktet lengre fra hjørnene så de blir vanskligere å treffe. Dessuten kan vi forberede oss på større strider med flere Locusts, akkurat som Epic antydet på GDC. Videre forteller utviklerteamet at de har en del nye ideer rundt samarbeidsmodusen, men dette vil de ikke ut med helt ennå...

Produsenten Cliffy B har det med å lire av seg onelinere, og jammen gjør han ikke det denne gangen også: "We have creatures that make the Brumak look like a baby panda bear."

Vi holder øyne og ører - og alle øvrige sanser - åpne, og kommer tilbake straks vi hører noe mer fra Marcus, Dom, og resten av COG-gutta.

Gears of War 2

Relaterte tekster

Gears of War 2Score

Gears of War 2

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Årets mest etterlengtede spill på Xbox 360. Carl Thomas har vervet seg til Delta Squad og dratt på Locust-jakt!



Loading next content