Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Ny art director til Diablo III

Men beholder den grafiske stilen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Diablo III er i øyeblikket ett av de aller mest etterlengtede PC-spillene her i redaksjonen, og det var ikke ett tørt øye å finne når Blizzard avslørte at de er i full gang med del tre i den diabolske serien. Dette tredje kapittelet har imidlertid fått mye pepper for en litt for "tegneserieaktig" grafikk, som ikke er så mørk og dyster som fanbasen hadde håpet på. Internett er i harnisk. Over 50.000 har blitt med i en underskriftkampanje for å endre den grafiske stilen, men hjelper det?

I dag skriver Gamespot at art director på Diablo III, Brian Morrisroe, har sluttet i Blizzard, og at utvikleren søker en ny mann for jobben. Det skal imidlertid ikke ha noe med dette å gjøre, og den grafiske stilen skal ikke endres.

- Denne utskiftningen vil ikke påvirke spillet. Vi er veldig fornøyde med det den følelsen og det utseendet som Brian har bidratt med på Diablo III, og den nye personen vi tar ombord vil jobbe med andre grafikere og opprettholde den grafiske stilen, sier en representant fra Blizzard til Gamespot.

Dermed blir det 50.000 skuffatryner på internett i dag.

Diablo IIIDiablo IIIDiablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...



Loading next content