Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 5

Resident Evil 5 forbedres

En mer actionpreget styring

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Resident Evil 5 var spillbart på Games Convention-messen i Leipzig, og våre utsendte sier de ikke hadde noen problemer med det de fikk se. I følge Kotaku har imidlertid Capcom fått tilbakemeldinger fra mange av spilljournalistene om at kontrollen føltes treg og gammeldags. Dette har produsent Jun Takeuchi og resten av utviklerteamet tatt alvorlig, og melder nå at de vil endre knappelayoutet og kontrollen.

Opprinnelig skulle det være samme kontrollsystem som i Resident Evil 4, men på årets Tokyo Game Show lover utvikleren at de skal vise frem en helt ny og forbedret styring. Takeuchi-san beskriver det nye systemet som mer "Gears of War"-aktig.

Resident Evil 5Resident Evil 5Resident Evil 5

Relaterte tekster

Resident Evil 5Score

Resident Evil 5

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Richard er nok en gang på jakt etter T-Virus, og denne gangen går turen til Afrika sammen med en god venninne. Vi har satt karakter på innsiden!

0
GR Live starter helgen med Resident Evil 5

GR Live starter helgen med Resident Evil 5

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor Live har tenkt til å avslutte uken med noen gufs og litt action, for det er remasteren av Resident Evil 5 som står på menyen. Redaksjonens Philip har skaffet...

Dette er Capcoms mest solgte spill

Dette er Capcoms mest solgte spill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det har tatt mange år, men nå har det skjedd. Et annet av Capcoms spill har gått forbi klassikeren Street Fighter II som det mestselgende spillet i selskapets historie....



Loading next content