Norsk
Gamereactor
nyheter
Little Big Planet

Spill Little Big Planet i dag!

Førstemann til mølla!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

OPPDATERING: Det er tomt! Vi fikk et tonn av mail som ville ha betanøkler, og har nå gitt bort rubbel og bit. Har du ikke fått svar på mailen din med kode, så var du dessverre for sent ute. Lykke til en annen gang, og takk til alle som har sendt inn mail.

Høstens kanskje aller største spill til Playstation 3 er uten tvil Little Big Planet. Jon Cato sitter og spiller det flere timer hver eneste dag, og er som en unge i en godtebutikk. "Oi! Se nå! Carl Thomas! Se da! Hahahaha! Seeee!". Spillet er en aldri så liten revolusjon, og hele redaksjonen er forelsket i sackboy og den lille, store planeten.

Little Big Planet kommer i butikk 22. oktober, men allerede i dag kan DU teste Little Big Planet på din Playstation 3. Som eneste norske medie har vi fått 150 betakoder som vi kan dele ut til dere, og det gjør vi gledelig. Her er det førstemann til mølla, og vi oppfordrer alle PS3-eiere å slenge seg på, for dette er absolutt verdt å få med seg!

Send en mail til *slettet* med brukernavnet ditt her på Gamereactor og skriv at du vil ha en kode og vent på svar. Vi deler ut så langt lageret rekker, og melder fra her på nettsiden når det er tomt. Lykke til!

NB: Det er 18 års aldersgrense for å delta i betaen.

Little Big PlanetLittle Big PlanetLittle Big Planet

Relaterte tekster

Little Big PlanetScore

Little Big Planet

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Playstation 3 har endelig fått et spill som beviser hvilke krefter maskinen har under panseret. Jon Cato har testet!



Loading next content