Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 3: ODST

Halo 3: Recon annonsert

Nytt spill, ny helt og ny story

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På slutten av Microsofts keynote-presentasjon på Tokyo Game Show avslørte de deres ferskeste Halo-prosjekt. Dette nye spillet fra Bungie utspiller seg like før handlingen i Halo 3, og finner sted på Jorden, nærmere bestemt i New Mombasa. Det er altså snakk om det som tidligere har vært kjent som Halo 3: Keep it Clean. Vi antok at Keep it Clean skulle bli en nedlastbar tilleggspakke via Xbox Live, men nå viser det seg at det er en utvidelse som står på egne bein.

I Halo 3: Recon inntar vi skoene til en helt ny helt, en UNSC-soldat, en Orbital Drop Shock Trooper - en slags fallskjermjeger. Disse soldatene kjenner vi allerede fra tidligere eventyr, da de har kjempet side om side med Master Chief en rekke ganger allerede. UNSC-soldatene er på ingen måte de samme krigsmaskinene som Master Chief er, så det er duket for en noe annerledes Halo-opplevelse denne gangen. Det blir en mer taktisk opplevelse, og vi forventer både snikeri og smarte, strategiske utfordringer underveis.

Det er snakk om Coop for opp til fire personer, og det blir selvsagt en ny flerspillermodus med helt nye baner. Alle Halo 3-funksjoner, som muligheten til å ta egne bilder, filme kamper og sette sammen ulike spillmoduser, samt banemodifiseringsfunksjonen Forge, er tilbake med flere muligheter enn tidligere.

Lanseringsdagen er satt til høsten 2009, og ikke 6. januar, som det ble hintet om i den opprinnelige teaseren. Halo 3: Recon antas dermed å være Microsofts store tittel i julehandelen til neste år.

Den nyeste traileren fra spillprosjektet finner du nedenfor.

HQ
Halo 3: ODSTHalo 3: ODSTHalo 3: ODSTHalo 3: ODST

Relaterte tekster

Halo 3: ODSTScore

Halo 3: ODST

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato har vervet seg til ODST og kjemper mot Covenant-styrkene i New Mombasa. Les hans rapport fra fronten i vår omtale!

0
Halo 3: ODST kommer til PC neste uke

Halo 3: ODST kommer til PC neste uke

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Testingen av Halo 3: ODST ble avsluttet for et par uker siden, så mange har lurt på når spillet offisielt blir en del av Halo: The Master Chief Collection. Nå har vi fått...



Loading next content