Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War 2

Gears of War 2-lanseringen

Nattåpent på Spaceworld!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dagen alle actionglade Xbox 360-eiere har ventet på er her. Endelig. Helt siden vi gjennomførte det første spillet - helt siden vi detonerte den kraftige lightmass-bomba langt der nede under Seras overflate, og ble vitne til en flodbølge av imulsion skylle gjennom det komplekse gruvenettverket Locust-rasen har bygget - helt siden da har vi søkt, lett og googlet etter informasjon om en oppfølger. Og i natt var ventetiden over.

Fire heldige vinnere av vår Gears of War 2-konkurranse troppet opp på Spaceworld Megastore i Storgata i Oslo sentrum med hver sin kompis i går kveld, og slapp inn i butikken kl. 23, en time før alle andre. Da var det duket for en liten sniktitt, konkurranser, photoshoot og premiedryss. Alle åtte hadde allerede sikret seg en vanlig versjon av spillet, en samlerutgave av spillet, en Gears of War-lue og en Gears of War-drikkeflaske, men det stoppet ikke der. Vinnerne skulle senere ut i krigen mot redaksjonens skarpeste Gears of War-spillere, Kristian og meg selv, for å konkurrere om enda flere premier.

Gears of War 2Gears of War 2
En obligatorisk photoshoot for alle vinnere, med lancer og krigsfjes!

Jeg sørget for å understreke ettertrykkelig at vi ikke hadde noen planer om å være snille og la noen vinne. Her skulle det kjempes med nebb og klør, og eventuelle vinnere måtte gjøre seg fortjent. Vi i redaksjonen er konkurransemennesker, og hater å tape like mye som alle andre.
- Og hvis noen slår oss, kommer vi aldri til å høre slutten av de på forumet!
Dermed var alle høflige manérer kastet til side, og krigen var i gang!

Gears of War 2Gears of War 2Gears of War 2
Gears of War 2Gears of War 2Gears of War 2
Gears of War 2

Etter kampene var to ting helt klart. For det første: Gears of War 2 spilles litt annerledes enn originalen, og krever litt omstilling, og for det andre: Kristian jeg hadde øvd. Vi var godt organisert, vi kjente kartet og kjørte effektive angrepstrategier. Og det lønte seg.

Når klokken nærmet seg midnatt, og ingen hadde slått redaksjonsteamet, bestemte vi oss for å trekke ut ett heldig vinnerlag. På lappen som ble trukket ut av Indiana Jones-hatten stod det Eirik (kjent som verbatim på forumet), og dermed stakk han og hans kompis av med alle spill utgitt av Microsoft resten av året: Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts, Lips, Scene It? Box Office Smash og You're in the Movies. Gratulerer!

Gears of War 2Gears of War 2Gears of War 2
Køen utenfor når klokken nærmet seg midnatt.

Ett minutt over midnatt åpnet dørene og kassene for resten av køen. Førstemann, Morten Bach (18), hadde trosset kulda og sittet i kø siden klokken 12:45, altså elleve timer og et kvarter (!), for å sikre seg norges første solgte eksemplar av Gears of War 2.
- Jeg bare måtte være først, sier en blid Bach til Gamereactor.
- Det var kaldt, men i fire-fem-tida kom det noen med Gears of War-stoler og Gears of War-soveposer til oss, så det hjalp.
Morten spiller i norges fjerde beste Gears of War-klan, Death Gods, men skynder seg å si at "vi hadde kommet enda høyere om han ene på laget vårt ikke hadde teamkilla oss andre ved et uhell."
- Jeg ser mest frem til multiplayerdelen, så klart, men enspillerdelen og Horde blir også fett sier Morten, som forsvinner ut døren med både et gratis eksemplar av Gears of War, og en kjøpt samlerutgave.

Gears of War 2
Morten Bach var først i køen, og måtte pent svare på noen spørsmål.

Alt i alt var det en hyggelig kveld. Takk til alle hyggelige mennesker som troppet opp i kuldegradene, og ikke minst, takk til alle vinnere, det var hyggelig å gruse dere! Vi sees online!

Gears of War 2Gears of War 2Gears of War 2Gears of War 2

Relaterte tekster

Gears of War 2Score

Gears of War 2

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Årets mest etterlengtede spill på Xbox 360. Carl Thomas har vervet seg til Delta Squad og dratt på Locust-jakt!



Loading next content