Norsk
Gamereactor
nyheter
Cooking Mama

Cooking Mama får kjeft

Fra amerikanske vegetarianere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Cooking Mama-spillene på DS og Nintendo Wii er riktig trivelig tidsfordriv, i hvert fall det lille vi har prøvd av spillene, som går ut på å lage mat ved hjelp av Wiimoten eller trykkskjermen til Nintendo DS.

Men nå får spillserien kritikk fra organisasjonen P.E.T.A., som står for People for the Ethical Treatment of Animals. De mener Cooking Mama-spillene er blodtørstige affærer.

- Hvorfor har PETA pekt på Cooking Mama? Fordi spillene i høy grad har svært tunge retter på menyen, laget av døde dyr. Det eneste som mangler er blodet og slakterhuset, skriver PETA på hjemmesiden sin.

- Vi skulle ønske at matlagingsspill i høyere grad ga folk mulighet til å lage vegetarretter i stedet for å bare skjære opp dyrekjøtt igjen og igjen. Så på vår hjemmeside oppfordrer vi spillere til å kontakte Majesco for å få utviklet et spill utelukkende med vegetarretter.

For ytterligere å understreke sitt poeng, har PETA laget sin egen versjon av Cooking Mama på hjemmesiden sin, en mye blodigere versjon enn Wii- og DS-spillene. Du kan prøve den selv ved å klikke på denne linken.

Cooking MamaCooking MamaCooking MamaCooking Mama

Relaterte tekster



Loading next content