Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 5

Capcom med Home-innhold

Endelig noe action i Home

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Capcom har bestemt seg for å lage unikt innhold til Sonys sosiale nettjeneste Home basert på sine to spill Street Fighter IV og Resident Evil 5. Er du fan av Street Fighter kan du laste ned kostymene til Ryu, Ken og Chun-Li til din egen avatar. Du kan også få tilgang til andre gjenstander fra Street Figher som du kan pynte med i leiligheten din ved å klare ulike ting i Street Fighter IV.

Resident Evil 5 får et eget område i Home som minner om en av zombie-byene i spillet. Zombiene er dog byttet ut med andre Home-spillere (ikke så stor forskjell, vil kanskje noen si). Det vil bli mulig å få tak i statuer av Chris og Sheva som man kan pynte leiligheten sin med, og man kan starte et co-op spill i Resident Evil 5 direkte fra Home hvis du møter noen du vil slakte zombier med.

Resident Evil 5Resident Evil 5Resident Evil 5Resident Evil 5

Relaterte tekster

Resident Evil 5Score

Resident Evil 5

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Richard er nok en gang på jakt etter T-Virus, og denne gangen går turen til Afrika sammen med en god venninne. Vi har satt karakter på innsiden!

0
GR Live starter helgen med Resident Evil 5

GR Live starter helgen med Resident Evil 5

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor Live har tenkt til å avslutte uken med noen gufs og litt action, for det er remasteren av Resident Evil 5 som står på menyen. Redaksjonens Philip har skaffet...

Dette er Capcoms mest solgte spill

Dette er Capcoms mest solgte spill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det har tatt mange år, men nå har det skjedd. Et annet av Capcoms spill har gått forbi klassikeren Street Fighter II som det mestselgende spillet i selskapets historie....



Loading next content