Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption

Rockstar annonserer nytt prosjekt

GTA møter ville vesten

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I en fersk pressemelding fra Rockstar kan vi lese at utviklerens San Diego-studio er i full gang med Western-spillet Red Dead Redemption til Xbox 360 og Playstation 3.

Denne gangen får vi ta på oss cowboystøvlene til John Marston ved starten av det 20. århundre. Lovløsheten herjer i de rurale områdene, men med den økende industrialiseringen må den amerikanske regjeringen håndheve loven også her, og sånt blir det konflikter av...

- San Diego-teamet har overgått alle våre forventninger når det gjelder dybden på opplevelsene i Red Dead Redemption, sier Sam Houser, grunnleggeren av Rockstar Games.
- Den sømløse kombinasjonen av lekker og intens action som tar pusten fra deg, vevet sammen med et sterkt plott i massive omgivelser er helt utrolig. Vi tror dette spillet er med på å tøye grensene for hva et sandkassespill kan være.

Red Dead Redemption følger opp 2004-tittelen Red Dead Revolver, og skal være klart til lansering til høsten i år.

Red Dead RedemptionRed Dead RedemptionRed Dead RedemptionRed Dead Redemption

Relaterte tekster

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Westernspillet Red Dead Redemption er ansett som et av årets desidert beste spill og med tilleggspakken Undead Nightmare blir vi servert et zombieinfisert gjensyn med western-universet...



Loading next content