Norsk
Gamereactor
nyheter
Uncharted 2: Among Thieves

Uncharted 2 = 141 millioner kroner

Dyr oppfølger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har aldri vært noen hemmelighet at Uncharted: Drake's Fortune var et dyrt spill å få i land. Utviklerne hos Naughty Dog brukte enorme ressurser, hvilket resulterte i et resultat vi her i Gamereactor likte veldig godt.

I et intervju med nettsiden joystiq.com, kan Evan Wells - president i Naugty Dog - fortelle at de ikke sparer på pengene denne gangen heller. Hele 20 millioner dollar skal brukes, noe som tilsvarer omlag 141 millioner norske kroner med dagens kurs.

Dette er like mye penger som ble brukt på det første spillet, men den gang inkluderte dette også utvikling av en ny spillmotor, noe som ikke skal gjøres i oppfølgeren. Så hva går pengene til denne gangen?

- Ikke bare gjør vi ting større og mer omfattende denne gangen, men vi skal også fortelle en historie enda bedre enn vi tidligere har gjort. Dette koster penger, forteller Wells.
- Vi prøver etter beste evne å gi spilleren en best mulig spilleopplevelse. Akkurat nå fokuserer vi på å lage en dypere og bedre enspillerdel. Hva angår eventuelle flerspiller-elementer, så går dette under fremtidige muligheter.

Wells kan også fortelle at Uncharted 2 vil bli lengre enn det første spillet i serien. Det vil også være et spill som vil være mer aktuelt å spille mer enn én gang.

Vi har tatt en sniktitt på Uncharted 2, og denne kan du lese i vårt neste blad som vil være i butikken førstkommende mandag.

Uncharted 2: Among ThievesUncharted 2: Among ThievesUncharted 2: Among Thieves

Relaterte tekster

Uncharted 2: Among ThievesScore

Uncharted 2: Among Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Nathan Drake er tilbake i et av årets mest etterlengtede spill. Magnus Tellefsen har jaktet på Marco Polos skatt, og anmeldelsen kan du lese her!

1
Uncharted-filmen står nå uten premieredato

Uncharted-filmen står nå uten premieredato

NYHET. Skrevet av Oliver Thulin

Uncharted-filmen virker tilsynelatende langt unna å bli noen realitet med det første. Det siste vi hørte om prosjektet var at manusforfatter Joe Carnahan (Narc, The Grey)...



Loading next content