Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield: Bad Company 2

To nye Battlefield-spill på vei

Begge kommer i løpet av et års tid

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag tidlig begynte ryktene å svirre, og nå er det offisielt. I en fersk pressemelding fra EA kan vi lese at ikke ett, men to nye Battlefield-spill er i støpeskjeen.

I Battlefield: Bad Company 2 får vi et gjensyn med Haggard, Sarge, Sweetwater og Marlowe fra ‘B' company. Denne gangen går ferden over snødekte fjelltopper, inn i jungelen og gjennom støvete landsbyer, og EA lover stor variasjon i bade kjøretøy og arsenal, og sier at temaet for oppfølgeren er "total ødeleggelse".

- Bad Company 2 tar alt som spillere likte fra det originale spillet og legger til mer - flere kjøretøyer, mer ødeleggelse og mer lagspill, sier Karl Magnus Troedsson hos DICE.

Videre er den svenske utvikleren også opptatt med Battlefield 1943. Dette blir et rendyrket onlinespill for opptil 24 spillere, og spillprosjektet blir tilgjengelig via Playstation Network og Xbox Live Arcade i tillegg til en PC-versjon.

Battlefield: Bad Company 2 lanseres til Playstation 3, Xbox 360 og PC til vinteren, mens Battlefield 1943 blir klart for nedlasting til sommeren.

Battlefield: Bad Company 2
Snødekte landskap i Battlefield: Bad Company 2.
Battlefield: Bad Company 2
Onlineaction i tropiske omgivelser ventes i Battlefield 1943.

Relaterte tekster



Loading next content