Norsk
Gamereactor
nyheter
Bioshock 2

Bioshock 2 tar en vri

Nå er du Big Daddy

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som nevnt tidligere, er Bioshock 2 godt på vei. Utvikleren 2K Marin jobber på spreng med det spennende spillet, som blir oppfølgeren til et av de største skytespillene i 2007.

De siste dagene har det mildt sagt strømmet inn med rykter og informasjon rundt det kommende undervannsdramaet, og mye høres til de grader spennende ut.

Denne gangen skal du nemlig ta rollen som den første Big Daddyen som ble produsert. Igjen vil du møte på de små og skumlte jentene kalt Little Sisters, men i dette kapittelet må du velge mellom å ta knekken på dem eller adoptere dem til deg selv.

Jentene du adopterer må du beskytte med hele ditt hjerte, mens de samler opp det verdifulle generiske materialet Adam til deg. Her kommer også nykommerne Big Sisters inn, som er muterte og skumle slektninger av småjentene.

Spillet vil overraskende nok også inneholde flerspiller, noe vi også har nevnt i en tidligere nyhet. Vi venter i spenning på flere detaljer rundt dette.

Relaterte tekster

Bioshock 2Score

Bioshock 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har vært på befaring i Rapture, og vurderer sterkt å flytte dit på heltid. Bare de blir kvitt alle likene først, vel å merke...



Loading next content