Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 5

Resident Evil 5 Versus

Utvidelsen kommer senere i dag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis alt går etter planen, vil Resident Evil 5-utvidelsen Versus dukke opp på Playstation Store og Xbox Live i løpet av dagen. Dermed kan du se frem til en påske i bitter strid mot tre andre spillere online. Vi kan vente oss to ulike moduser: en poengkamp der det er om å gjøre å slakte flest Majinis, og en annen modus der det er en kamp til døden spillerne imellom.

Mange spillere har vært misfornøyde for at de må betale for utvidelsen som muligens bare skal låses opp fra skiven, men Capcom forsvarer dette med at det hele tiden har vært en del av deres budsjett. Uten at folk hadde betalt for Versus-modusen hadde den ikke vært der.

Prisen på utvidelsen blir 400 Microsoft-poeng og rundt 40 kroner på Playstation Store.

Resident Evil 5

Relaterte tekster

Resident Evil 5Score

Resident Evil 5

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Richard er nok en gang på jakt etter T-Virus, og denne gangen går turen til Afrika sammen med en god venninne. Vi har satt karakter på innsiden!

0
GR Live starter helgen med Resident Evil 5

GR Live starter helgen med Resident Evil 5

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor Live har tenkt til å avslutte uken med noen gufs og litt action, for det er remasteren av Resident Evil 5 som står på menyen. Redaksjonens Philip har skaffet...

Dette er Capcoms mest solgte spill

Dette er Capcoms mest solgte spill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det har tatt mange år, men nå har det skjedd. Et annet av Capcoms spill har gått forbi klassikeren Street Fighter II som det mestselgende spillet i selskapets historie....



Loading next content