Norsk
Gamereactor
nyheter
Team Fortress 2

Team Fortress 2 sniper update

Scout, vær beredt!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For alle som spiller Team Fortress 2 kom det i går opp en lenge etterlengtet nyhet. Sniper skal nemlig få sin første oppdatering. Hvis du har irritert deg over Scouts som bare ikke kan stå stille så kan dette være slutten på frustrasjonen.

Datoen for når oppdateringen blir tilgjengelig er ikke offentliggjort, men det skal visstnok skje gjennom en Steam Update denne uken. Det nye våpenet som blir tilgjengelig for spillere når de spiller Sniper er noe overraskende en langbue. Ja nettopp. Våpenet som ofte er kalt "middelalderens maskingevær", kjent fra blant annet Hundreårskrigen og slagene ved Crécy og Agincourt, har holdt seg så godt at det kan entre et spill der motstanderne stiller med maskingevær, bomber og granater. I rettferdighetens navn var langbuen i sin tid et våpen med en enorm rekkevidde, og det ser av bildene også ut til å være snakk om en moderne konstruksjon. Som historieinteressert og praktiserende amatørbueskytter vil jeg likevel bemerke til at det av bildene snarere ser ut som en komposittbue enn en langbue, som er hva Valve omtaler det som, uten at dette gjør det til en mindre spennende oppdatering.

The Huntsman, som våpenet blir kalt, skal være utstyrt med 18 piler (ingen nevning av mulighet for dobbeltskudd med to piler, dessverre) og det skal ta ett sekund å lade opp til et skudd med full kraft. Pilene stifter truffede fiender til veggen, slik at lagkameratene dine får en enkel jobb med å avslutte saken. Irriterende Scouts som fyker rundt kan endelig gjøres om til hjelpeløs veggpryd. Forøvrig gir headshot critical damage, og kan alene felle en fiende. Om fienden ikke skulle dø av et direkte treff, vil han fremdeles løpe rundt med en pil stikkende ut av kroppen som et vitne om dine ferdigheter med buen.

For mer, les om oppdateringen med teamet bak Team Fortress' egne ord.

Da venter vi bare på at neste oppdatering for sniper er to machetter istedenfor én, så kan Legolas bare gå og legge seg.

Team Fortress 2Team Fortress 2

Relaterte tekster

0
Spill som Gabe Newell i Team Fortress 2

Spill som Gabe Newell i Team Fortress 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I en av de morsomste oppdateringene på lenge til Steam Workshop, finner du en ny vri på Heavy Class i Team Fortress 2. Nærmere bestemt en som lar deg spille som...



Loading next content