Norsk
Gamereactor
nyheter
Duke Nukem Forever

3D Realms lever fortsatt

På respirator

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har tidligere skrevet at alle ansatte i 3D Realms har blitt oppsagt og at det spøker for fremtiden til Duke Nukem Forever. Nå har lesdelsen sendt ut en pressemelding der de klargjør situasjonen, og understreker at firmaet ikke er lagt ned ennå.

- På tross av motstridende rykter og uttalelser har ikke 3D Realms lagt ned, og vi vil ikke legge ned. 3D Realms eier Duke Nukem-fanchisen. På grunn av manglende finansiering var det med stort vemod vi måtte si opp utviklingsteamet til Duke Nukem Forever 6. mai, mens vi reorganiserer bedriften, skriver 3D Realms.

- Selv om 3D Realms nå er et mye mindre studio kommer vi til å fortsette å operere som et firma, og vi vil fortsatt lisensiere og lage spill basert på Duke Nukem-franchisen.

Duke Nukem Forever

Relaterte tekster

Duke Nukem ForeverScore

Duke Nukem Forever

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Det har tatt fjorten år for Duke å gjøre sitt storslagne comeback. Var det verdt den enorme ventetiden? Vi har testet spillet og lar hammeren falle...

0
Duke Nukem-cosplay som imponerer

Duke Nukem-cosplay som imponerer

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Leobane Cosplay vet virkelig hva han driver med når det kommer til kle seg ut som diverse kjente film- og spillfigurer. Fotografen Julien Gokuj er ikke noe dårligere, og...



Loading next content