Norsk
Gamereactor
nyheter
Duke Nukem Forever

Duke Nukem Forever-kaos

Rettsak og krangling

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter at Take-Two stevnet Apogee/3D Realms har det dukket opp flere detaljer om evighetsprosjektet Duke Nukem Forever, som vi mest sannsynlig aldri får se noe til.

Take-Two hevder i sitt søksmål at de ønsket å investere penger i en Xbox 360-versjon av Duke Nukem Forever, som Apogee ikke ville utvikle. Derfor ønsket Take-Two å gi denne oppgaven til en annen utvikler, og forlangte å få kildekoden til Duke Nukem Forever fra Apogee.

Som kjent gikk Apogee som kjent konkurs og la ned alt arbeid med Duke Nukem Forever, men Take-Two hevder at firmaet har gjemt en god del av pengene de har fått på en utenlandsk bankkonto, og krever nå 12 millioner dollar i erstatning for det de har investert i Duke Nukem Forever.

Om du vil grave videre i møkka selv, kan du klikke deg inn på detaljer om rettsaken her.

Duke Nukem Forever

Relaterte tekster

Duke Nukem ForeverScore

Duke Nukem Forever

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Det har tatt fjorten år for Duke å gjøre sitt storslagne comeback. Var det verdt den enorme ventetiden? Vi har testet spillet og lar hammeren falle...

0
Duke Nukem-cosplay som imponerer

Duke Nukem-cosplay som imponerer

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Leobane Cosplay vet virkelig hva han driver med når det kommer til kle seg ut som diverse kjente film- og spillfigurer. Fotografen Julien Gokuj er ikke noe dårligere, og...



Loading next content