Norsk
Gamereactor
nyheter
Left 4 Dead 2

Mange vil ha Left 4 Dead 2

Dobbelt så mange forhåndsbestillinger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Valve fikk masse kritikk fra zombiefans da de annonserte oppfølgeren til Left 4 Dead bare ett år etter originalspillet ble lansert. Fansen har vært redd for at utvikleren vil slutte å støtte Left 4 Dead når oppfølgeren kommer, men Valve har ved flere anledninger uttalt at de kommer til å fortsette å utvikle innhold til Left 4 Dead, og så sent som i forrige uke avslørte de at nytt nedlastbart innhold er på vei til originalspillet.

Men det virker imidlertid ikke som at kritikken har hatt noen effekt på forhåndsbestillingene. I et intervju me Eurogamer.net sier Doug Lombardi at allerede nå har de mottatt dobbelt så mange forhåndsbestillinger som forgjengeren hadde. Her må vi også ta med i beregningen at spillet ikke kommer før i november, så tallet vil nok bli enda større etterhvert som vi nærmer oss lansering.

Left 4 Dead 2Left 4 Dead 2Left 4 Dead 2

Relaterte tekster

Left 4 Dead 2Score

Left 4 Dead 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har sittet klistret foran skjermen og sendt fryktelige gloser i ørene på venner mens han testet den omstridte oppfølgeren til Left 4 Dead.

2
Left 4 Dead 2-sensur oppheves i Australia

Left 4 Dead 2-sensur oppheves i Australia

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I Australia er de et par hakk strengere når det kommer til vold i dataspill for voksne enn her på den andre siden av kloden. Jo blodigere spillet er, jo større er...



Loading next content