Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

World of Warcraft: Cataclysm?

Ubekreftede rykter om tilleggspakke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Flere kilder påstår å kjenne til innholdet i den kommende tilleggspakken, mens andre bestemt hevder at alt sammen er rent oppspinn. Det er med andre ord en god ide å ta det hele med en tønne salt, selv om spekulasjonene i seg selv er ganske interessante.

I følge kildene skal tilleggspakken hete World of Warcraft: Cataclysm og vil inneholde en hel masse endringer på allerede eksisterende omgivelser. Utgangspunktet er at Azeroth går gjennom en enorm forvandling som vil føre til at verdenskartet justeres, de forskjellige sonene blir redesignet og nye soner som Uldum og Hyjal åpnes opp. Det er også snakk om muligheten til å fly i Azeroth.

Ryktene sier videre at raser som goblins og worgen blir spillbare, og at flere av de allerede spillbare rasene får tilgang på nye klasser. Eksempler på dette er Human Hunter, Dwarf Mage og Tauren Paladin. Fem nye nivåer blir også etter sigende lagt til, men at forskjellen mellom nivåene vil øke.

Det kan ikke gjentas ofte nok at dette foreløpig bare er rykter, og mange av detaljene høres litt vel ut som ønsketenking. Selv om et omstrukturert Azeroth hadde vært interessant, er det mange problemstillinger som dukker opp. Som for eksempel hva som skjer om man har lyst til å utforske den opprinnelige verdenen. Likevel skal vi huske at mye av innholdet til World of Warcraft: Wrath of the Lich King ble kjent lenge før noen offisiell annonsering dukket opp, så helt umulig er det nok ikke at det kan være hold i minst noen av ryktene.

World of WarcraftWorld of WarcraftWorld of Warcraft

Relaterte tekster

World of WarcraftScore

World of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet av Mikael Sundberg

Blizzard serverer endelig deres enorme online-verden, og Mikael Sundberg forteller alt om det fortryllende universet!



Loading next content