Norsk
Gamereactor
nyheter
Uncharted 2: Among Thieves

- Uncharted 2 umulig på Xbox 360

Bare Playstation 3 er kraftig nok

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Christophe Balestra, sjef i Naughty dog, uttalte nylig til nettstedet Ars Technica at deres kommende spill Uncharted 2: Among Thieves umulig kunne blitt gjenskapt på Xbox 360. En av grunnene er Blu-ray-formatet:

- Jeg garanterer at dette spillet aldri ville fungert på en Xbox 360. Det er umulig. Jeg er 100% sikker på dette. Det er på grunn av kombinasjonen av Blu-ray og harddisken, forteller Balestra.

- Du kan spille gjennom hele spillet uten lastetider, og vi krever ingen installering. Kvaliteten og dybden i spillet kan umulig gjengis på Xbox 360. Vi har brukt masse tid på å maksimere maskinens ytelse, fortsetter han.

Naughty Dog har i tillegg hevdet at Uncharted 2: Among Thieves kommer til å utnytte 100% av Playstation 3s kraft, i motsetning til forgjengeren som bare tok i bruk rundt en tredjedel.

Uncharted 2: Among Thieves slippes i slutten av året.

Uncharted 2: Among Thieves

Relaterte tekster

Uncharted 2: Among ThievesScore

Uncharted 2: Among Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Nathan Drake er tilbake i et av årets mest etterlengtede spill. Magnus Tellefsen har jaktet på Marco Polos skatt, og anmeldelsen kan du lese her!

1
Uncharted-filmen står nå uten premieredato

Uncharted-filmen står nå uten premieredato

NYHET. Skrevet av Oliver Thulin

Uncharted-filmen virker tilsynelatende langt unna å bli noen realitet med det første. Det siste vi hørte om prosjektet var at manusforfatter Joe Carnahan (Narc, The Grey)...



Loading next content