Norsk
Gamereactor
nyheter
Champions Online

Mer innhold til Champions Online

Første gratispakke annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Allerede før nettrollespillet Champions Online offisielt åpnes for publikum annonserer Cryptic den første tilleggspakken til spillet. Den har fått navnet Blood Moon, og vil introdusere den vandøde superskurken Takofanes som sammen med sin hær bestående av zombier og varulver vender tilbake til verden for å lage kvalm.

Pakken vil inneholde et nytt sett med superkrefter, en zombie-infisert pvp-modus hvor du blir vandød om du skulle falle i kamp, nye motstandere i form av zombier, varulver og tidliger falne superhelter, og selvfølgelig muligheten til å konfrontere storestygg selv - Takofanes.

En nøyaktig dato er ennå ikke satt - slutten av oktober er alt vi foreløpig vet - men prisen på tilleggspakken er i det minste sikker: Null kroner.

Cryptic har tidligere uttalt at de akkurat som i City of Heroes/Villains planlegger å slippe tre til fire tilleggspakker til Champions Online, og disse er tilgjengelige for alle som spiller spillet uten ekstra kostnad utover abonnementsavgiften.

Noen forhåndsbestillere har fått en tjuvstartskode fra Cryptic og er allerede i gang med Champions Online, mens resten av oss må vente til førstkommende fredag.

Champions Online

Relaterte tekster

Champions OnlineScore

Champions Online

ANMELDELSE. Skrevet av Berit Ellingsen

Nettrollespill ser aldri ut til å dø ut, og superhelter er mer i skuddet enn noensinne. Champions Online kombinerer de to, og Berit er ganske så fornøyd med resultatet.



Loading next content