Norsk
Gamereactor
nyheter
The Secret World

Secret World-detaljer

Ikke så hemmelig lenger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Norske Funcom jobber for tiden på et nettrollespill ved navn The Secret World. Spillet blir skrevet av Den Lengste Reisen-forfatteren Ragnar Tørnquist, og har handlingen satt til dagens moderne samfunn. Utover dette, og at motstanderne i spillet er basert på mytologi og urbane myter, har innholdet i dette spillet vært strengt hemmelig. Helt til nå.

Nå har endelig Funcom lettet på sløret, og kan blant annet fortelle at man vil kunne velge mellom tre forskjellige hemmelige samfunn, henholdsvis Dragon (Seoul), Illuminati (New York) og Templar (London), alle med sine egne ambisjoner om verdensmakt og -kontroll.

Spillet kommer i tillegg til å være totalt blottet for vanlige nettrollespillelementer som klasser og nivåer, og vil snarere være ferdighetsbasert. Nye muligheter og områder vil likevel åpnes opp etter hvert som man spiller, så helt fritt er det ikke for progresjon. Lanseringsdato og annen essensiell informasjon er per i dag totalt fraværende, men det er ingen tvil om at The Secret World ser mer og mer interessant ut for hver teskje med informasjon de forer oss.

The Secret World

Relaterte tekster

The Secret WorldScore

The Secret World

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

Norges største spillansering noensinne lykkes med å være et annerledes MMO. Jostein har satt karakter på Funcoms The Secret World...

1
The Secret World blir tv-serie

The Secret World blir tv-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi hører ganske ofte om filmatiseringer av ulike spillunivers om dagen. Noen mener dette er tåpelig siden man gjerne bruker fler titalls timer i et spill, og derfor blir...



Loading next content