Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 3: ODST

Velkommen til Halo Nation

Samleside for Halo-serien

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I samarbeid med Microsoft har vi opprettet en egen temaside for Halo-spillene kalt Halo Nation. Temasiden er en samleside for alt som har med Halo-universet å gjøre. Er du fan av serien kan du laste opp bilder med Halo-motiv (fra krypinnet ditt), laste opp filmer relatert til Halo, skrive blogger om Halo og få med deg alle nyheter om serien.

På forumet har vi også fått et eget underforum for Bungies spillserie, der man kan diskutere alt fra Master Chiefs legning til Cortanas irriterende stemme. Alt som postes i Halo-forumet vil også dukke på på Halo Nation-siden.

I slutten av oktober kommer vi til å velge ut de 20 beste innleggene (blogger, bilder, filmer, forumtråder) på Halo Nation og la dere lesere stemme over hvem som er best. Vinneren vinner en Xbox 360 Elite, mens de ti beste innleggene vil bli belønnet med Halo 3: ODST-spillet.

Besøk Halo Nation på denne linken.

Halo Nation-siden og forumtråden er sponset av Microsoft og samler alt stoff om Halo-serien som er produsert av Gamereactors redaksjon. Alle redaksjonelle tekster på siden er skrevet med full redaksjonell frihet. Likeså er alt brukergenerert materiale beskyttet av redaksjonell frihet.

Halo 3: ODST

Relaterte tekster

Halo 3: ODSTScore

Halo 3: ODST

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato har vervet seg til ODST og kjemper mot Covenant-styrkene i New Mombasa. Les hans rapport fra fronten i vår omtale!

0
Halo 3: ODST kommer til PC neste uke

Halo 3: ODST kommer til PC neste uke

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Testingen av Halo 3: ODST ble avsluttet for et par uker siden, så mange har lurt på når spillet offisielt blir en del av Halo: The Master Chief Collection. Nå har vi fått...



Loading next content