Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 5

Resident Evil 5: Director's Cut

Spillet får støtte for Sonys tryllestav

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under årets Tokyo Game Show har Capcom annonsert at de jobber med en Director's Cut av Resident Evil 5. Nøyaktig hva det nye innholdet i dette spillet blir er ikke kjent, men en av nyhetene er støtte for Sonys nye "tryllestav" på Playstation 3.

Sony presenterte nemlig på en pressekonferanse i Tokyo i går at spillet vil ha støtte for den nye bevegelseskontrollen som brukes sammen med Playstation Eye-kameraet. Jun Takechi, produsent fra Capcom, demonstrerte også spillet på en kort presentasjon der han holdt den vanlig håndkontrollen i en hånd og tryllestaven i den andre.

Resident Evil 5: Director's Cut og Sonys nye kontrollsystem skal begge slippes en gang i 2010.

Resident Evil 5Resident Evil 5Resident Evil 5Resident Evil 5

Relaterte tekster

Resident Evil 5Score

Resident Evil 5

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Richard er nok en gang på jakt etter T-Virus, og denne gangen går turen til Afrika sammen med en god venninne. Vi har satt karakter på innsiden!

0
GR Live starter helgen med Resident Evil 5

GR Live starter helgen med Resident Evil 5

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor Live har tenkt til å avslutte uken med noen gufs og litt action, for det er remasteren av Resident Evil 5 som står på menyen. Redaksjonens Philip har skaffet...

Dette er Capcoms mest solgte spill

Dette er Capcoms mest solgte spill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det har tatt mange år, men nå har det skjedd. Et annet av Capcoms spill har gått forbi klassikeren Street Fighter II som det mestselgende spillet i selskapets historie....



Loading next content