Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War 3

Gears of War 3-kaos

Motstridende rykter florerer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tokyo Game Show er preget av høy lyd fra de utallige skjermene og tusenvis av høylytte japanere, og det er mulig det er grunnen til at det nå verserer så mange forskjellige historier rundt Gears of War 3 i pressen for øyeblikket, historier som ikke nødvendigvis er så nøyaktige. Epic Games' sjef Mike Capps skal ha sagt at et nytt Gears of War 3 ikke vil dukke opp før neste generasjon med spillkonsoller, noe han mente ville ta fire-fem år, noe som betyr en forbløffende lang ventetid for fansen.

Dette skulle likevel vise seg å ikke stemme helt. I følge Capps som bare et par timer senere igjen stilte seg opp foran pressen var det ikke slik denne uttalelsen skulle tolkes. Det han mente var at om det skulle komme enda et nytt Gears of War-spill, blir det i såfall til neste generasjons konsoller, ettersom dette trolig er minst fire-fem år til. Og om Gears of War-serien skulle bli oppdatert til den neste Unreal-motoren, måtte det gå i hvertfall såpass lang tid.

Vi venter i spenning på neste uttalelse fra den kanten.

Gears of War 3

Relaterte tekster

Gears of War 3Score

Gears of War 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Gears of War er større, vakrere og mer spektakulært enn noensinne, og selv ikke en pinlig svak historie og få overraskelser kan hindre meg å anbefale dette...



Loading next content