Norsk
Gamereactor
nyheter
The Secret World

En av fem må gå i Funcom

...og The Secret World blir utsatt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dårlige økonomiske tider rammer de fleste, og spillbransjen er intet unntak. I dag kunne nettstedet E24 fortelle at Funcom i en fersk børsmelding gjør det klart at de kommer til å nedbemanne med hele 20% for å kutte kostnader, og da spesielt her i Norge. For kort tid siden gjorde de også kjent at de vil flytte store deler av den norske bemanningen til et nytt studio i spillhovedstaden Montreal i Canada.

Funcom har per i dag 300 ansatte i fire land, og i tillegg til utviklingen av nye tilleggspakker til Age of Conan: The Hyborean Adventures, jobber de for tiden med The Secret World, et nettrollespill satt i moderne tid, hvor mytologiske monstre lurer rundt hvert gatehjørne. Dette vil derimot bli utsatt med flere måneder grunnet de nye kostnadskuttene.

- Vi tror fortsatt at det vil være utfordrende å komme i mål med The Secret World før kassa er tom, gitt blant annet utviklings- og lanseringskostnadene som var knyttet til Age of Conan, forteller Fredrik Thoresen, analytiker i DnB, til E24.

Et lite lys i mørket er det likevel, spesielt for Conan-fansen. Både den kommende tilleggspakken Age of Conan: Rise of the Godslayer og den koreanske lanseringen av nettrollespillet vil komme som planlagt.

The Secret World

Relaterte tekster

The Secret WorldScore

The Secret World

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

Norges største spillansering noensinne lykkes med å være et annerledes MMO. Jostein har satt karakter på Funcoms The Secret World...

1
The Secret World blir tv-serie

The Secret World blir tv-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi hører ganske ofte om filmatiseringer av ulike spillunivers om dagen. Noen mener dette er tåpelig siden man gjerne bruker fler titalls timer i et spill, og derfor blir...



Loading next content