Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 2

Mass Effect 2 får dato

Dato og bonuser annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Alt fokuset på rykter om en eventuell Playstation 3-versjon av det kommende Bioware-rollespillet Mass Effect 2 har tatt oppmerksomheten bort fra det faktum at vi foreløpig ikke har hatt noen fast lanseringsdato å forholde oss til for spillet. Det har Bioware nå endret på, og i helgen kunne de annonsere at spillet skal etter planen slippes for både PC og Xbox 360 torsdag 28 januar neste år.

To forhåndbestillingsbonuser ble også nevnt, men foreløpig ikke hvilke forhandlere som vil tilby disse. Den første bonusen er Inferno Armor, en rustning som blant annet øker reaksjonstid, løpehastighet, skadeutdeling og diplomatiske evner. Den andre er Terminus Gear, en pakke som inneholder rustningen Terminus Assault Armor og et massivt våpen ved navn M-490 Blackstorm.

Mass Effect 2Mass Effect 2Mass Effect 2Mass Effect 2
Mass Effect 2Mass Effect 2Mass Effect 2Mass Effect 2
Mass Effect 2Mass Effect 2Mass Effect 2Mass Effect 2

Relaterte tekster

7
Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Den siste nedlastingspakken til det kritikerroste rollespillet Mass Effect 2 er nå ute til PC, Xbox 360 og Playstation 3. Vi har spilt igjennom det nyeste oppdraget.

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Det samme storslåtte spillet med få nyheter på kjøpet. Mass Effect 2 har landet på Playstation 3 og Adrian gir deg dommen...

2
Få Mass Effect 2 gratis på PC

Få Mass Effect 2 gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi sa det sist, og sier det igjen: dette er en fantastisk uke for Mass Effect-fansen. Først avslørte Bioware og EA Mass Effect: Andromeda sin lanseringsdato. Bare noen...



Loading next content