Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Dan Houser snakker om GTA V

1000 siders spillmanus

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rockstars Dan Houser har gjort et intervju med Times of London, hvor han blant annet snakker litt om Grand Theft Auto V. Ifølge Houser bestemmer man seg først om hvordan spillverdenen og byen skal se ut og fungere, og det er først når dette er på plass at man begynner å forme hovedpersonene.

Dan Houser er selv med og skriver Grand Theft Auto V-manuset, og ifølge ham selv er det snakk om rundt 1000 sider, omtrent ti ganger så mye som for en stor spillefilm.

Gamereactor har tidligere fortalt om at Rockstar i manualen til GTA: Episodes from Liberty City vil ha en spennende annonsering i mars neste år. Med tanke på at Dan Houser selv allerede har begynt å snakke om Grand Theft Auto V, er det kanskje et tegn på at de begynner å bli klare til å vise spillet, og da er det ikke umulig at mars blir tidspunktet.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content