Norsk
Gamereactor
nyheter
I Am Alive

I Am Alive utsatt til neste år

Ubisoft forsinker flere titler

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisofts overlevelses- og eventyrtittel I Am Alive vil ikke utgis før slutten av selskapets 2010-11 regnskapsår, som ender den 31. mars i 2011.

På E3 i 2008 annonserte Ubisoft en planlagt utgivelse på våren i 2009, mens det var i utvikling hos den franske utvikleren Darkwood. I stedet for en utgivelse ble spillutviklingen flyttet til Ubisoft Shanghai i mars 2009 for å rekke utgivelsesdatoen i senest mars 2010.

Men etter Ubisofts siste økonomiske rapport, der selskapet senket sin årlige omsetning og resultat fremover, har det kommet fram at I am Alive ikke vil havne i butikkene før tidligst i april 2011.

- Vi har re-motorert produktet, så det er fortsatt på vei. Spillet vil ha Splinter Cell-motoren. Vi tror det kan bli et veldig godt kvalitetsprodukt, forklarer Yves Guillemot, CEO hos Ubisoft.

Splinter Cell: Conviction og R.U.S.E., som begge var planlagt for utgivelse før april 2010, fikk også en utsettelsesannonsering i går. Splinter Cell: Conviction vil bli utgitt i april i år, mens R.U.S.E. skal bli utgitt på et tidspunkt før 2011.

I Am Alive

Relaterte tekster

I Am AliveScore

I Am Alive

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen - GR DK

Ubisoft prøver seg på overlevelsessjangeren i nedlastbare I Am Alive. Rasmus har holdt seg i live lenge nok til å sette karakter...

1
I Am Alive

I Am Alive

FORSPILL. Skrevet av Robin Høyland

Det handler om å overleve i Ubisoft Shanghais nedlastbare drama. Robin har trosset frykten og prøvespilt...



Loading next content