Norsk
Gamereactor
nyheter
Bioshock 2

Bioshock 2-DRM forklart

Ubegrenset antall installasjoner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som kjent jobber 2K på spreng for tiden for å ferdigstille den etterlengtede Bioshock-oppfølgeren Bioshock 2. PC-versjonen av det første spillet fikk massiv kritikk for sitt kopibeskyttelsessystem SecuROM, som blant annet begrenset antall ganger det var mulig å installere på maskinen til fem. Community-mananger for 2K, Elizabeth Tobey, har nylig satt i gang med å forklare hvordan dette vil foregå på opplfølgeren på spillets forum.

Bioshock 2 kommer nemlig til å benytte SecuROM denne gangen også, men denne skal ikke begrense i samme grad som i forgjengeren. Hun understreker at den kun skal brukes for å sjekke disken på butikkversjonen, og det er også alt. Det kommer ikke til å bli noen restriksjoner på antall ganger man kan installere Bioshock 2, og det er også likegyldig hvor mange forskjellige maskiner man legger det inn på.

Men - det er nemlig et men. Bioshock 2 benytter også Microsofts Games for Windows Live, noe som ifølge Tobey automatisk begrenser antall aktiveringer til 15. Dette skal dog ikke være noe stort problem, ettersom man skal kunne kontakte Microsoft for å få nullstilt koden om man skulle overstige dette antallet.

Bioshock 2

Relaterte tekster

Bioshock 2Score

Bioshock 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har vært på befaring i Rapture, og vurderer sterkt å flytte dit på heltid. Bare de blir kvitt alle likene først, vel å merke...



Loading next content