Norsk
Gamereactor
nyheter
Heavy Rain

Møt David Cage

Heavy Rain-makeren kommer til Oslo

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Torsdag 11 februar blir det mulig for spillere over 18 år å møte opp på Ringen Kino i Oslo for å få en sniktitt på det etterlengtede Playstation 3-spillet Heavy Rain. Ikke nok med det, selveste David Cage, hjernen bak spillet, dukker i tillegg opp for å selv presentere spillet for publikum. Det blir i tillegg mulig å stille ham spørsmål etter presentasjonen, så om du lurer på noe spesielt, er det bare å finne frem journalisten i deg og stille opp.

Det blir også mulig å forhåndsbestille signerte Heavy Rain-eksemplarer og får med første episode fra Heavy Rain Chronicles.

Det er begrenset med ledige plasser til arrangementet, så om dette høres interessant ut, må du melde deg på så raskt som mulig. Dette gjør du ved å sende en SMS med kodeordet RAIN + navnet ditt til 2025.

Info:

Tid: Torsdag 11 februar, kl 17.00-20.00
Sted: Ringen Kino, Sannergata 6D
NB! 18 års aldersgrense

Heavy Rain

Relaterte tekster

5
Heavy Rain til PS4Score

Heavy Rain til PS4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mange mener Quantic Dream satte en ny standard for historier og motioncapture med originalen. Vil den nye generasjonen la seg imponere?

Heavy Rain MoveScore

Heavy Rain Move

ANMELDELSE. Skrevet av Line "Hermine" Fauchald

Nyårets mest innovative spillopplevelse er en av fanebærerne for Sonys nye bevegelsekontroll. Heavy Rain er allerede et toppspill, men har det blitt bedre? Line-Hermine har dommen.

0
GR Live spiller Heavy Rain

GR Live spiller Heavy Rain

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Alle dere som er tilhengere av Quantic Dreams spesielle, men gode, Heavy Rain på Playstation 3, har nå en mulighet til å finne ut hvordan spillet tar seg ut på dagens...

0
Kommer Quantic Dream Collection i 2016?

Kommer Quantic Dream Collection i 2016?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Quantic Dream skal slippe en samling kalt Quantic Dream Collection til Playstation 4, og nå har denne dukket opp på sidene til den franske delen av nettbutikken Amazon....



Loading next content