Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

WoW-auksjonshus på Iphone

Via Blizzards Armory-applikasjon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som erfarne World of Warcraft-spillere vet er det sjelden man ikke tenker på spillet mens man er på jobb, skole eller bussen hjem. Det kom derfor ikke som noen overraskelse da Blizzard slapp en Armory-applikasjon for Iphone og Ipd Touch som lar deg overse alle figurene dine, utstyr, achievements, guild-kalender, nyheter og en talentkalkulator hvor enn man måtte befinne seg. Nå planlegger selskapet å legge til en svært essensiell del av spillet til applikasjonen:

- I dag vil vi gi dere et varsko om en ny tjeneste under utvikling, som lar spillere få tilgang til auksjonshuset direkte gjennom enten Armory-nettsiden eller -applikasjonen for Iphone og Ipod Touch. Selv om det ennå gjenstår å ferdigstille en rekke detaljer, utvikler vi denne tjenesten for å tilby mulighetene man har i spillets auksjonshus, fortalte Blizzards community manager på spillets offisielle forum tidligere i dag.

Noen dato er ennå ikke satt for denne utvidelsen, men mye tyder på at denne nye funksjonen kommer til å føre til at man må betale for den foreløpig gratis applikasjonen:

- Dette er ganske komplisert å utvikle, mye på grunn av dets sammensveising med spillet, så vi har ikke noen nøyaktig lanseringsdato ennå. Det er viktig å nevne at visse elementer i tjenesten kommer til å bli premium-baserte, noe vi kommer tilbake med detaljer med når tjenesten er ferdigstilt, forklares det på Blizzards offisielle forum.

World of Warcraft

Relaterte tekster

World of WarcraftScore

World of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet av Mikael Sundberg

Blizzard serverer endelig deres enorme online-verden, og Mikael Sundberg forteller alt om det fortryllende universet!



Loading next content