Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 2

ME2-nedlastning i morgen

Ny rustning og våpen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mass Effect 2-fans får en fin start på dagen i morgen, da den nye Mass nedlastningen blir tilgjengeliggjort på Xbox 360 og PC. Oppdateringen inneholder nye rustninger og våpen.

Pakken vil inneholde Cerberus Assault Armor, som er designet for sjokktropper. Den øker blant annet skjoldet, helsen og ammunisjonskapasiteten for tunge våpen med ti prosent.

Den inkluderer også en M-22a Eviscerator Shotgun, som er en long-range hagle med panserbrytende skudd. Våpenet bryter med flere intergalaktiske våpentraktater, for å unngå distribuering til militære styrker.

Spillet blir tilgjengeliggjort klokken 12:00 i Mountain Standard Time.

Mass Effect 2Mass Effect 2

Relaterte tekster

7
Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Den siste nedlastingspakken til det kritikerroste rollespillet Mass Effect 2 er nå ute til PC, Xbox 360 og Playstation 3. Vi har spilt igjennom det nyeste oppdraget.

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Det samme storslåtte spillet med få nyheter på kjøpet. Mass Effect 2 har landet på Playstation 3 og Adrian gir deg dommen...

2
Få Mass Effect 2 gratis på PC

Få Mass Effect 2 gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi sa det sist, og sier det igjen: dette er en fantastisk uke for Mass Effect-fansen. Først avslørte Bioware og EA Mass Effect: Andromeda sin lanseringsdato. Bare noen...



Loading next content