Norsk
Gamereactor
nyheter
Alan Wake

Utelukker ikke Alan Wake på PC

Remedy får ikke bestemt seg

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke kunne vi melde at Alan Wake på PC var så godt som uaktuelt for Remedy. Nå har selskapet imidlertid gått tilbake på ordet, og avklart at en PC-versjon må bli avgjort i samarbeid med Microsoft.

- Vi er et lite studio. Til sammen er vi 50 ansatte, og med et så lite studio virker det smartest å fokusere på en plattform. Akkurat nå har vi fullt fokus på Xbox 360-versjonen, men vi kan ikke utelukke andre plattformer selv om vi ikke har tenkt så langt enda, fortalte Remedys Oskari Häkkinen til nettsiden VG247.

Microsoft har avvist PC-versjonen av Alan Wake før, da de er mer interesserte i å gi spillet en perfekt adapsjon til riktig plattform i stedet. Skal vi tro selskapet lå beslutningen i at Xbox 360 fremstod som den mest overbevisende plattformen å spille Alan Wake på.

- Noen spill får bedre intensitet foran PCen, mens andre er bedre om du sitter i sofaen foran en stor TV-skjerm, sa utgiveren.

Häkkinen var imidlertid uenig i avgjørelsen, da han beskrev valget som en preferanse fremfor en nødvendighet.

- Vi har aldri sagt at PC-spillere ikke kan nyte spillet foran med mus og tastatur. Vi har en stor arv i PC-verdenen også, forklarte han.

Samtidig understreket Häkkinen at det var viktigere for selskapet å treffe utgivelsesdatoen med en plattform, fremfor å utsette det for å presse inn en konsollmulighet til.

Alan Wake kommer ut på Xbox 360 21. mai.

Alan Wake

Relaterte tekster

Alan WakeScore

Alan Wake

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Remedys hjertebarn er endelig klart for lansering, og vi har testet det. Har det vært under utvikling for lenge, eller leverer det på tross? Les anmeldelsen her...



Loading next content