Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 2

Activision bråker med Infinity Ward

Flere i ledelsen skal ha fått fyken

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spillsiden G4TV melder at det pågår skumle saker hos Call of Duty-utvikler Infinity Ward. Det hele skal ha oppstått da ledelsen i Infinity Ward var i møte med Activision.

Etter møtet skal blant annet Infinity Ward-sjefene Vince Zampella og Jason West, som begge står bak Modern Warfare-serien, ha forsvunnet, og Activision har sendt vakter til utviklerens kontorer med ordre om å ikke slippe inn noen.

Det eneste livstegnet fra Jason West kan sees på denne Facebook-siden (se bilde under) hvor han selv skriver at han nå er arbeidsløs. Nøyaktig hva som har skjedd aner vi ikke, men det ser ut til å være store endringer på gang hos Infinity Ward som en følge av at de kommer dårlig overens med eieren Activision.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Og det er egentlig ganske ironisk, med tanke på at Infinity Ward i sin tid ble grunnlagt av avhoppere fra Electronic Arts' Medal of Honor-team etter at de mente at de ble dårlig behandlet. Nå ser det ut til at det er stor sjanse for at det blir helt andre folk som står bak Call of Duty: Modern Warfare 3 enn de som lagde de originale spillene.

Call of Duty: Modern Warfare 2Call of Duty: Modern Warfare 2Call of Duty: Modern Warfare 2

Relaterte tekster



Loading next content