Norsk
Gamereactor
nyheter
Portal 2

Slik blir Portal 2

Oppfølger til jul

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter å ha sluppet noen mystiske ledetråder på nettet har Valve nå offisielt annonsert en oppfølger til Portal. Portal 2 skal komme på PC og Xbox 360 før jul.

En sniktitt i bladet Gameinformer, sammen med en produktkatalog fra butikkjeden Gamestop, har avslørt en del ny informasjon om spillet. Chell kommer fortsatt til å være hovedpersonen, og handlingen vil foregå flere hundre år etter det første spillet. Spillet vil også ha en samarbeidsmodus for to spillere via nett.

- Spillets samarbeidsmodus inneholder en helt separat kampanje med sin egen unike historie, testkammere og to nye spillbare figurer. Denne nye modusen tvinger spillere til å tenke gjennom alt de trodde de visste om portaler. Suksess krever ikke bare at man handler samkjørt, man må også tenke samkjørt, står det i produktkatalogen fra Gamestop.

Nytt i spillet er også muligheten til å leke med ulike farger, som har ulik effekt på overfalter. For eksempel kan man bruke en farge til å endre friksjonen på gulvet, som igjen vil gi deg økt hastighet over den delen av gulvet. Man kan også gi ulike effekter til portaler. Plasserer du en portal over en støvsugerende, vil den andre portalen suge til seg gjenstander.

Det høres mer komplisert ut, og vi håper spillet ikke blir for komplekst for sitt eget beste. Inntil videre er vi i hvert fall svært spent på mer info om spillet, og lover å viderebringe dette så snart vi hører noe.

Portal 2

Relaterte tekster

Portal 2Score

Portal 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Spillbransjens beste nøtteknekker er tilbake. Portal 2 lever opp til forventningene med intrikate gåter og en god porsjon humor. Vi har satt karakter...

4
Portal 2- forfatter tilbake hos Valve

Portal 2- forfatter tilbake hos Valve

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I 2017 mistet Valve den ene forfatteren etter den andre, og blant dem var Jay Pinkerton, Erik Wolpaw og Chet Faliszek, som alle jobbet på Portal 2, og som sluttet i Valve...

2
Bygde Portal-soverom til sønnen

Bygde Portal-soverom til sønnen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

En person som kaller seg Geek Dad har nettopp gjort seg fortjent til en nominasjon til Årets Far-prisen. Han har nemlig bygd et helt rom i Portal-tema til sønnen sin, og...



Loading next content