Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 2

Mer Mass Effect 2

EA og Bioware planlegger to tilleggspakker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fleste som kjøpte Mass Effect 2 på lansering er nå for lengst ferdige med minst én gjennomspilling av rollespillet, og Electronic Arts og Bioware har derfor funnet det for godt å bekrefte ryktene om ekstrainnhold.

Helt siden PC-spillerne oppdaget lydfiler med stemmen til den omtalte Kasumi har ryktene svirret om en utvidelse. I oppdraget Kasumi's Stolen Memory møter vi leiemorderen Kasumi, og lojalitetsoppdraget kommer til å dreie seg om et oppgjør med en kunstforhandler. I arsenalet hennes finner vi blant annet en SMG ved navn Locust og Flash bang-granater. Den nye spillfiguren gjør sitt inntog i spillet allerede 6 april, men noen pris for ekstrainnholdet er ennå ikke kjent.

Christina Norman, gameplay-designer for Mass Effect 2, har i tillegg hintet om ytterligere et oppdrag på Twitter-siden sin, og at det vil gjøre de som har valgt å spille Shepard som en kvinnelig figur svært fornøyde. Nøyaktig hva det dreier seg om aner vi ennå ikke, men ryktemølla er for lengst i gang for fullt.

Mass Effect 2

Relaterte tekster

7
Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Den siste nedlastingspakken til det kritikerroste rollespillet Mass Effect 2 er nå ute til PC, Xbox 360 og Playstation 3. Vi har spilt igjennom det nyeste oppdraget.

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Det samme storslåtte spillet med få nyheter på kjøpet. Mass Effect 2 har landet på Playstation 3 og Adrian gir deg dommen...

2
Få Mass Effect 2 gratis på PC

Få Mass Effect 2 gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi sa det sist, og sier det igjen: dette er en fantastisk uke for Mass Effect-fansen. Først avslørte Bioware og EA Mass Effect: Andromeda sin lanseringsdato. Bare noen...



Loading next content